info@casterconsulting.hu
+36 30 197 0201

Keresőoptimalizálás és Online marketing

Online Marketing Szolgáltatás

JOBB EREDMÉNYEKÉRT LÉPJEN MA!

A marketing az elmúlt 10 évben többet változott, mint az előző 100 évben. A TV reklámok és a nyomtatott hirdetések korából, a webhelyek, az online videók, a közösségi média és a Google korába léptettek bennünket. A fogyasztók ma 0-24-ben csatlakoznak az internethez. Amerikában a felnőttek 80%-a ma már napi 6 órát tölt digitális média fogyasztásával, és ez a szám nem vonatkozik azokra, akiknek az internettől függ a munkájuk. Hogyan alakíthatja ezeket az online fogyasztókat ügyfelekké?

 

Cégünk legjobb marketing szolgáltatásaival! Webhelye vitathatatlanul a legfontosabb marketing eszköze, és a nap minden percében online értékesítési ügynökként kell szolgálnia. De mennyire nehéz ezt megvalósítani?

 

Hagyja, hogy a Caster Consulting digitális marketing csapata segítsen az online marketing stratégiája kidolgozásában, hogy minél több látogatókat vonzzon webhelyére, és ezeket a látogatókat potenciális ügyfelekké és értékesítéssé alakítsa. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és kezdje el uralni az internetet.

pexels-canva-studio-3194519 (2)

Digitális Marketing szolgáltatásaink

Mi is az a digitális marketing, és mik a különböző típusú digitális marketing csatornák? 
A digitális marketing bármilyen típusú promóciós tevékenység, melyet a weben keresztül végeznek.
Ez magában foglal mindent a marketing szolgáltatások listáján:

Online piackutatás

Alapos piackutatással azonosítani fogjuk az erősségeket, gyengeségeket, fenyegetéseket és lehetőségeket digitális marketing szempontból - ideértve azokat a hasznos ötleteket is, amelyek segítségével felszámolhatja a hiányosságokat és megelőzheti versenytársait. Személyre szabott javaslatokat fogunk nyújtani arra vonatkozóan, hogyan javíthatja online jelenlétét és teljesítményét.

Keresőmotor optimálás (SEO)

Egy weboldal, vagy egy webáruház reklám nélkül mit sem ér, ha a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokra nincs a Google első oldalán a weboldal. Egyre többen vannak jelen, és egyre nagyobb a konkurencia mindenki számára. A Google az elsődleges kereső világszerte, ezért ott kell jó eredményt elérni, és mindenki előtt szerepelni, de legalább az első oldalon.

Facebook hírdetések

Halott már a kattintásonkénti fizetés ellenőrzéséről, de szeretne valami költséghatékonyabbat, mint a Google Ads? Próbáljon ki egy célzott hirdetési kampányt a Facebookon! Miért? Mert a Facebook az interneten töltött minden hat percből egyet, a mobilon töltött öt percből egyet jelent.

Linkedin hirdetési kampányok

A LinkedIn a világ legnagyobb szakmai üzleti közösségi portálja. Magyarországon felhasználóinak száma 2016-ban meghaladta a 700.000 főt. A felhasználók jellemzően tapasztaltabb szakemberek, döntéshozók közül kerülnek ki, így a LinkedIn hirdetés pontosan az ő elérésük lehetőségét biztosítja.

E-mail marketing kampány

Költséghatékony módját keresi a profit növelésének? Minden e-mail marketingre költött 1 dollárért cserébe 44 dollárt kereshet. Szakmai e-mail marketingeseink segítségével egyedi hírleveleket küldhet, mely segíti vállalkozását abban, hogy megfelelő kapcsolatot alakítson ki leendő és meglevő ügyfelekkel.

Konverziós ráta optimalizáció

Tudja, hogy az Ön webhelye látogatóinak hány százaléka teljesíti a célt? Konverziós rátánkkal foglalkozó szakértőink teszteket hajtanak végre, hogy javítsák a látogatás-vezető konverziós arányokat. Segítettünk a különféle iparágak vállalkozásainak megduplázni, megháromszorozni, sőt megnégyszerezni a weboldal konverziós arányát.

Tartalom marketing

Releváns és értékes tartalom létrehozásával, terjesztésével vonzza, megszerzi és bevonja a célközönségét. Ide tartoznak a megfelelő céloldalak, blogbejegyzések, e-könyvek, e-mailes hírlevelek és összefoglalók. Ilyen megoldásokkal növelheti online jelenlétét és kivívhatja versenytársai elismerését.

Pay Per Click (PPC)

Az online tályékozódások 97% -a keresővel kezdődik, de a kattintások 41% -a a keresési eredményoldal első három fizetett hirdetése közé kerül. A kattintásonkénti fizetés nagyszerű módja annak, hogy több (képzett) látogatót vonzzon webhelyére, és minél több leadet és értékesítést szerezzen.

Közösségimédia marketing

Mindenki úgy tartja, hogy a céges megjelenés a Facebook-on ma már elengedhetetlen. Ez így is van, viszont a többi közösségi oldalon is érdemes jelen lenni. Ilyenek a LinkedIn, Tumblr, Google Plus, Twitter, YouTube, Instagram stb. Mindegyik oldal más és más marketing stratégiát kíván, és más közönség érhető el velük.

Videómarketing

A videómarketing már nem a közeljövő egyik legfontosabb marketinges eszköze, ez a megállapítás ugyanis tavaly volt igaz. Napjainkban inkább egyfajta kötelező kommunikációs elem, amivel szinte biztos, hogy egynéhány konkurense már próbálkozik is.A kérdés ilyenkor az: lemarad vagy megpróbálja beelőzni őket?

"Egy vállalat hihetetlenül sikeressé válhat, ha megtalálja a módját, hogyan birtokoljon egy szót a vevő koponyájában." (Jack Trout)

Online marketing tanácsadás kisvállalatok számára

A kisvállalkozások marketingtervének elkészítése természetesen sok munkával jár – és a vállalkozását, a versenykörnyezetet és a megfelelő céges marketinget jól ismerőktől származó ismeretekre is szükség van hozzá. Ezért még ha csak egy egyszemélyes üzletről is van szó, fontos, hogy tanácsot kérjen a marketingben és a reklámban jártas tanácsadóktól, mentoroktól és ismerősöktől, valamint megbízható online forrásoktól – így nem egy vákuumban fog működni, ahol sikertelenségre lenne ítélve. Speciális, megfizethető online marketing szolgáltatásokkal rendelkezünk kisvállalkozások számára. Felkészítjük a sikerre!

 
pexels-la-miko-3681591 (2)