Iroda a felhőben

Nagyvállalati informatikai környezet kisvállalati áron

Egy felhő alapú megoldás, amely bevezetésével havidíjas konstrukcióban, nagyobb beruházás nélkül juthat hozzá a Google és/vagy a Microsoft népszerű üzleti szolgáltatásaihoz, egy csomagban.

Főbb tényezők

Levelezés

Üzleti levelezési szolgáltatás, amely magába foglal minden felhasználó számára egy dedikált tárhelyet is. Bárhonnan, bármilyen eszközről elérheti e-mail fiókját, naptárát és a levelezésekhez csatolt dokumentumokat is. A rendszer gondoskodik az adatai védelméről is, mobilkészüléke elvesztése esetén, távolról is, egy gombnyomással törölheti az eszközön tárolt adatokat.

File-ok tárolása, megosztása

Az üzleti fájlok tárolása még sosem volt ilyen egyszerű és biztonságos. A megosztott dokumentumait akár egy időben szerkesztheti kollégáival, üzleti partnereivel, vagy éppen az ügyfeleivel, és mindezt szinkronizálhatja összes eszközével.

Online konferencia

A távolság többé nem akadály! A rendszer segítségével, hanggal és videóképpel kiegészített megbeszéléseket tarthat, egyetlen kattintással megoszthatja prezentációját, valamint a chat funkció segítségével írásban is hozzászólhat a megbeszéléshez. Időt és energiát takaríthat meg, ha online tart konferencia beszélgetést, és így az utazással járó költségekkel sem kell számolnia.

Közös csapat webhelyek

Lehetőséget nyújt, hogy Ön és kollégái valós időben készítsenek és közösen szerkesszenek tartalmakat, innovatív módon kezeljenek dokumentumokat, multimédiás tartalmakat, megkönnyítve ezzel az információk rendszerezését. Egyszerű weboldalakat is készíthetünk és annak tartalmát bármikor, bármely eszközről elérheti.

Irodai programcsomag

Teljes értékű, jogtiszta irodai alkalmazásokat használhat PC vagy MAC rendszerű gépén, illetve mobileszközökön, tableteken, telefonokon. Az irodától távol is hozzáférhet dokumentumaihoz, ezzel hatékonyabbá téve a munkavégzést.

Vállalati közösségi hálózat

A beépített közösségi hálózat megkönnyíti a projekt- és csoportmunkát kollégái között. Zárt közösségi hálózat, mely segítségével azonnal kapcsolatba léphet az illetékesekkel, információkat oszthat meg, ezáltal gyorsabbá és eredményesebbé téve a napi munkát.

Előnyök

Költség alapú elszámolás

Aktív felhasználók után, havidíjas fizetési konstrukció.

Automatikus szolgáltatás frissítés

Mindig naprakész, jogtiszta szoftverek.

Online konferencia

Online konferencia, közösségi hálózat, dokumentum megosztás.

Biztonság, adatvédelem

Adatai az Ön tulajdonát képzik, a rendszer csak tárolja azokat.

Távoli munkavégzés

Bárhol, bármikor elérheti dokumentumait, levelezését, naptárát.

Munkaidő alapú elszámolás

A munkaidő pontos dokumentálásával elkerülhetőek a túlórából adodó félreértések

Cégek akiknek mindenképp megéri

Kereskedők

A kereskedők számára nélkülözhetetlen előny, hogy az irodán kívül, távolról is hozzáférjenek a központi adatokhoz, mert a napi munkafolyamat egy részét éppen házon kívül kell majd ellátnia. Ezentúl nem okoz gondot távolról szerződéseket, számlákat létrehozni és egy gombnyomással megosztani a központban dolgozó kollégával, aki máris tovább viheti az értékesítési folyamatot. A gyorsaság mindig üzleti előnyhöz és újabb elégedett vevőkhöz vezet. Az irodán kívül, mobil eszközén is intézheti vállalati levelezéseit.

Gyártók

Gyártók, cégek esetében fontos a precizitás és a gyártási folyamat nyomon követése. Ebben lesz segítségükre a rendszer. Az ajánlatok, számlák biztonságos helyen való tárolása többé nem okoz gondot, valamint attól sem kell tartania, hogy érzékeny adatai elvesznek, illetéktelen kezekbe kerülnek.

Szállítmányozók

Egy szállítmányozással foglalkozó cég életében kulcsfontosságú, hogy az úton lévő kollégák távolról is hozzáférjenek a szükséges dokumentumokhoz, ezzel meggyorsítva az információ áramlását. A segítségünkkel a számlázás, a fuvarlevelek feltöltése, szerkesztése valós időben kezelhető, a készletnyilvántartás naprakészen tartható, már rögtön a szállítmány kézbesítését követően frissíthető az ország bármely pontjáról. Mindezt úgy, hogy nincs szükség nagy összegű beruházásra, hiszen havidíjas konstrukcióban érhet el modern irodai szoftvereket.

Szolgáltatók

Legyen szó néhány fős vállalkozásról, vagy nagyobb létszámmal rendelkező szolgáltató cégről, a felhőszolgáltatás segítségével rugalmassá válik a foglalási adatok kezelése, hiszen távolról is rögzítheti a bejelentkező vendégeket, ügyfeleket, adott esetben pácienseket, akár egyszerre több kolléga is hozzáférhet a mindig naprakész információkhoz. A biztonsági mentésnek köszönhetően többé nem kell attól tartania, hogy fontos adatai, bizalmas információk eltűnnének.

Nagyvállalati informatikai környezet kisvállalati áron

Egy felhő alapú megoldás, amely bevezetésével havidíjas konstrukcióban, nagyobb beruházás nélkül juthat hozzá a Google és/vagy a Microsoft népszerű üzleti szolgáltatásaihoz, egy csomagban.

A vállalatok miért választották a Caster Consulting-et?

Tapasztalat

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk rendszer bevezetésben.

Bevezetés

Több, mint 3500 Microsoft Office 365 licencet értékesítettünk.

Próbaverzió

30 nap díj- és kötelezettségmentes próbaverziót biztosítunk.

Támogatás

Teljes körű támogatást nyújtunk, akár 24 órában – egyedi megállapodás szerint.

Számok

0
Ügyfél
0
Munkaóra
0
csapattag
0
Kávé

Informálódj a lehetőségekről

A cégednek leginkább megfelelő lehetőség kiválasztásához kérd tanácsadóink segítségét, hogy megalapozott és költséghatókény döntés szülessen!

Kapcsolatfelvétel