Informatikai tanácsadás

Informatikai tanácsadó csaptunk célja olyan megoldások megtalálása, melyek magas minőségi szintű IT-funkciók és folyamatok kialakítását teszik lehetővé. Legyen szó szerver infrastruktúra tervezésről, méretezésről, vagy szolgáltatás bevezetésről, tanácsadásunk keretein belül segítünk meghatározni vállalta informatikai céljait és az elérésükhöz vezető lépéseket. Olyan befektetési javaslatokat fogalmazunk meg, melyek jelentős üzleti értéket hoznak vállalata számára. Segítünk a menedzsmentnek, hogy  tisztán lássák az IT-beruházások megvalósításával elérhető eredményeket. Egy rugalmas és költséghatékony IT-működés létrehozása képes alkalmazkodni a folyton változó környezethez, javítja a vállalatirányítást és a működés hatékonyságot. Tanácsadásunk valós támogatást jelent vállalata és munkatársai számára.

Informatikai tanácsadás

Licencelési tanácsadás

Havidíjas licence alapú konsturkciókból számtalan érhető el a piacon. Vállalata számára optimalizált licence felhasználással segítjük költségei megtakarítását. Szakértőink a vállalkozása egyedi igényeihez igazodva segítenek kiválasztani a legoptimálisabb lehetőségét.

Meglévő licencek felülvizsgálata

Biztos benne, hogy minden telepített szoftverét használja és nem fizet olyanért amire nincs is valójában szüksége?

Licence szerződések racionalizálása

Biztos benne, hogy licence szerződései által hatékony munkavégzést folytat?

Költséghatékony konstrukciók kiválasztása

Biztos benne, hogy „fizetős” szoftverek helyett nincs olcsóbb vagy akár ingyenes alternatíva?

Javaslattétel új szolgáltatások bevezetésére

Biztos benne. hogy a sikeres vállalkozás elérése érdekében minden szolgáltatást számba vett?

Egy optimálisan működő – költséghatékony, egyben minden munkafolyamatot maximálisan támogató – informatikai infrastruktúra kialakítása átfogó látásmódot és nagy szakértelmet igényel.

A szervezetek többsége működőképes, az ad hoc módon vásárolt és összeállított IT eszközök segítségével is, de a fennakadások, váratlan problémák a leggyakrabban a komplex szakértő tervezés hiányából adódnak. Tüzet oltani pedig mindig költségesebb és nehezebb feladat, mint megelőzni azt.

Segítünk

Céljai megismerését és a rendszere felmérését követően közösen alkotjuk meg az IT stratégiát. Nagyon fontos cége aktuális és hosszútávú tervenek ismerete, hogy olyan rendszert tudjunk bevezetni, melyet a későbbi, új fejlesztési igények miatt nem kell lecserélni, továbbfejleszthető.

Segítséget szeretnénk nyújtani a gyorsan változó üzleti kihívásokoknak való megfelelésben, költséghatékonyság és produktivitás növelésének együttesével. Szakértő kollégáink szakmai tapasztalata alapján javaslataink és megoldásaink által gazdaságos, racionális döntéseken alapulú infrastruktúrát építünk ki vállalata számára. Cége elvárásainak tökéletesen eleget tevő eszközök és alkalmazások kerülnek beszerzésre és ennek köszönhetően a kívánt fejlesztések problémamentesen mennek majd végbe. 

Lehetléges, hogy a meglévő informatikai rendszerének keretein belül is megvan a lehetőség vállata céljainak eléréséhez. Egy IT infrasturktúra teljes kihasználásához arra is szükség van, hogy munkatársai megfelelő szoftverhasználati ismeretekkel rendelkezzenek. Segítünk az IT rendszerének minden előnyét kihasználni, optimalizáláni. Hatékonyabbá tesszük vállalata működését!

Mit kaphat a Megbízónk az IT tanácsadás keretében?

Egy „külsős” rendszerátvilágítást, állapotjelentést

Tanácsadás az üzleti folyamatok hatékonyságának növelésére

Testreszabott stratégia kiépítése

Licencelési tanácsadás

Adatvédelmi megoldások bevezetése

Javaslattétel új szolgáltatások bevezetésére

Kapcsolatfelvétel