IT Szolgáltatások

Célunk az Ügyfeleink vállalkozásait segítő, egyéni igényeket kiszolgáló informatikai rendszer kialakítása

 az ehhez szükséges minden IT szolgáltatással.

IT Szolgáltatások

IT tanácsadás

Nem kell egyszerre informatikai szakembernek és a cégét sikeresen működtető ambiciózus vállalkozónak lennie! Célunk, hogy a tanácsadásaink során olyan IT környezetet alakítsunk ki- legyen szó akár egy, vagy több rendszerről-, hogy az támogassa a vállalat üzleti folyamatait, céljait és a mindennapi munka szerves segítőjévé váljon. 

Projekt Menedzsment

Sok cégvezető úgy gondolja, hogy egy projekt sikeres végrehajtásához elegendő a megfelelő szakember kiválasztása, és csak a munka megkezdését követően jön rá, hogy megfelelő koordináció nélkül nincs olyan kidolgozott üzleti projekt mely sikeresen zárulna. Projekten alapuló munkamenet kidolgozása elengedhetetlen a cél megvalósításához.

Vállalatirányítási rendszerek

Vállalatirányítási rendszerek

Olyan vállalatok számára kínálunk a költséghatékony megoldást, akik megunták az “Excel-labirintust” és szeretnének egy könnyen átlátható, programozói szakértelmet NEM igénylő rendszert, mely teljesen a vállalat képére formálható. Átfogó vizsgálatot követően testhezálló rendszert tudunk ajánlani, megkímélve Önt az utólagosan felmerülő, költséges problémáktól.

Vállalati kommunikáció

A 2020-as év állított akadályok még fontosabbá tették a gördülékeny csapatmunkát. Legyen szó online meetingekről, virtuális térben kialakított munkahelyekről, közös dokumentum szerkesztésről, levelezésről vagy fájl megosztásról, cégünk a távmunka (home office) környezetében is képes teljesértékű, valós idejű kommunikációt biztosítani a vállalatok számára.

Vállalati kommunikáció és csapatmunka

Üzemeltetés

A gyakran felmerülő informatikai problémák megoldása igen költséges és időigényes lehet. Ahhoz, hogy vállalkozása ideje ne az informatikai eszközök üzemeltetésével menjen el, bízza IT rendszerének felügyeletét csapatunkra. Ne aggódjon többet adatvesztés és rendszerleállás miatt, a háttérrendszerekről és a mindennapi alkalmazásokról mi gondolskodunk.

Online marketing

Miért van szükség egy jó marketing stratégiára? Egy tudatosan felépített, reális és kellően végiggondolt tervvel biztos út vezet a célul kitűzött értékesítési számokhoz.  Fiatalos csapatunk nem csak az előbbiekben de  többek között keresőoptimalizálásban, webfejlesztésben és a  social média jelenlétben  is képes segíteni. Nem “csak” online területen,  a valóvilágban is számíthat ránk.

IT Audit

Egy cég sikeres működésének központjában a megfelelően kialakított és működtetett IT infrastruktúra áll. Cégünk teljes körű felmérést végez, hogy kiderüljön informatikai környezete valóban maximálisan támogatja-e vállalata folyamatait. Általános elemzést követően felmérjük rendszere erősségeit és hiánnyosságait, majd az optimalizáció érdekében kész megoldásokat kínálunk Önnek.

szerver szolgáltatások

Szerver Szolgáltatások

Sokszor felmerülő probléma, hogy egy vállalkozás növekedésével a bérelhető webtárhelyek kínálata már nem elegendő. Egy szolgáltató által fenntartott, távoli szerver bérlésével elkerülhető a költséges beüzemeléssel és fenntartással járó saját szerver telepítése. Így a teljes gép fölött Ön rendelkezik, azonban nem kell foglalkoznia a hardver üzemeltetésével és az infrastruktúra kialakításával.

Eszközbeszerzés

Szakértő csapatunk sok éves tapasztalattal rendelkezik az infomratikai eszközök  területén. Velünk cége teljes informatikai hátterét lefedheti. Segítségére lehetünk az eszközbeszerzéstől kezdve, a számítógépes hálózat kiépítéséig. A megfelelő alapegységek beszerzését majd a teljes számítógép összeszerelését is vállaljuk. Támogatásunkkal Önnek csak a sikeres üzletmenetre kell koncentrálnia.

Brand építés

A brandépítésre 2 dolog jellemző: az egyik, hogy időigényes, a másik viszont, hogy ez az idő busásan megtérül. Vállalati arculat, egyedi logó és online marketing csak néhány fegyver amivel minden versenytársa rendelkezik. Cégünk nem csak ebben, de többek között lógó tervezésben és webdesign készítésben is segítségére lehet. A sikeres brand megkülönböztet másoktól, megjegyezhetővé tesz.

Kapcsolatfelvétel